لسلام عليكم يا حبايبي
انا كنت عامله فراخ تكا من كام يوم وكان طعمها تحفه والله وقلت لازم حبايبي يدقوها معايا
يلا مش هرغي كتيرhttp://files2.fatakat.com/2010/12/12928528231142.jpg
الطريقه
اولا انا خليت الفرخه من العظم لاني بحبها كده بس مش لازم لان الشيف فصلها نصين بس مش خلاها من العظم دي حاجه من اختياركم
نخلط المكونات كلها مع بعض ونتبل بيهم الفرخه من بالليل وتقعد علي الاقل 8 ساعات في التتبيله
وبعدين نكون مسخنين الفرن كويس
ويعدين نحط الفرخه علي شبكة الفرن وتحتها صينيه او لو عندك شبكه شوايه صغيرة ونحط تحتها صينيه وبعدين تتسوي في الفرن انا سويتها علي الشوايه وحطيت عليها فويل تقريبا 10 دقايق وبعدين شيلت الفويل علشان تتحمر وشها
وهي مش بتاخد وقت خالص علشان مخليه من العضم وكانت طعمها تحفه والله
جربوها وقولولي ويلا اسيبكو مع الصور
دي الفرخه قبل التتبيل وبعد ما خليتهاhttp://files2.fatakat.com/2010/12/12928531128789.jpg
ودي شكل التتبيله
http://files2.fatakat.com/2010/12/12928532872063.jpg